Jan 3, 2012, 6:37 PM

Когато имам нужда от поезия 

  Poetry » Love
688 0 1

Когато имам нужда от поезия,

не гледам стари филми, не чета романи.

Не оставам нощем будна -

замислена и разпиляна... 

Не броя наивно и звездите,

не се заглеждам във Луната,

не тъжа и за сълзите -

загубени, по теб изплакани.

Излизам на разходка нощна,

минавам през твоята улица,

спирам на нашето място

и те чакам, докато събудя се.

Плача и за нас, но рядко,

бавно свиквам с туй, че те загубих.

Започнах плахо, минах във атака,

а сега живея в сънища недосънувани...

 

 

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??