Наобичах ви.
Сега обичам себе си.
И не, че спря да ме боли,
просто ме имунизира времето.
Сега живея и се сбъдвам.
Никой не съумя да сподели.
Спрях да идвам, за да тръгвам
и мечтите да измивам в сълзи.
Сега си събирам парченца.
Сглобявам моя си пъзел сама.
Запълвам всяко местенце,
което никой друг не успя.
Сега красиво старея.
Купих къща с веранда.
Поливам цветя и се смея,
благодарна за онази любов,
която в този живот ми се падна.
...............
Наобичах ви.
Нека Бог да ми прости.
© Галина Кръстева All rights reserved.