Jan 22, 2007, 5:34 PM

Когато мълчаливо ти се пъчиш 

  Poetry
610 0 5


 

Когато мълчаливо

ти се пъчиш,
а туй го правиш

многократно,
в опит жалък

да ме мъчиш,
приятеля убиваш

безвъзвратно.
Но аз отхвърлям

тоз позор,
в ролята ти

на мъчител,
защото с ясния си

взор,
съм станал

твой лечител.
Обвивам в чувства

черните талази,
които в душата ти

танцуват
и тъй усилието ми

почва да те пази,
но думите

не те лекуват
и протестираш,

че съм бил жесток,
разбирайки,

че съм ти бог.

© Валери Рибаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??