Sep 30, 2017, 11:48 AM

Когато нищо не върви 

  Poetry » Other
434 0 1

Когато нищо не върви

Когато нищо не върви,
а хората обсипват те с лъжи,
питаш се "Къде отново, ти сгреши?"

Търсиш отговор – и тук, и там
във този или онзи,
и стигаш до истина една,
колко безчувствен е станал
отново, пак света...!

Искаш ти да вярваш,
че когато нищо не върви,
надеждичка една
останала е на света,
отново пътя ти,
тя да освети,
но има ли я днес
ти кажи...?

Калина Петкова
30.09.2017
гр. Русе 

© Кали All rights reserved.

Моля не копирайте и не нарушавайте личните права на автора! 
Благодаря! :) 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??