Sep 5, 2023, 12:20 PM

Когато обичаш някого така 

  Poetry » Love, Free verse
357 4 4

 

Има ли край любовта?!
В сърцата ни няма, знам…
Когато обичаш някого така…
Няма как да свърши, да…
О, любов моя, живот мой,
Любими, приятелю мой…
О, свят мой, вселена моя,
Небе мое, мечтание мое…
О, моя друга половина, 
моя сродна душа, сърце…
О, мое огледало и дом,
мое място и хоризонт…
Обичам те от земята до небето,
и така отново до безкрай…
И всички бури през които преминахме,
един на друг сме си сила, лек и мир.
И всичко, което преживяхме,
копнее за още повече…
Когато обичаш някого така,
товарът на света пада от плещите ти.
Когато обичаш някого така,
любовта е лек, но не и за себе си.
Когато обичаш някого така,
не стигат думите и времето.
Когато обичаш някого така,
не се сравнява с нищо друго на света.
Дори със сълзите от болка и щастие,
пролени, когато обичаш някого така.

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти, Ники!
  • Много е хубаво, Лили!
  • Благодаря ти, Жени! Радвам се да те видя на моята страничка!
  • "Когато обичаш някого така,
    не стигат думите и времето."
    –––––––––––
    Толкова добре те разбирам... Много хубаво, Лили... и много искрено!
Random works
: ??:??