Oct 15, 2010, 10:11 PM

Когато се събудиш 

  Poetry » Love
1070 0 1

Когато се събудиш
и ликът на Зората избледнява...
в съня ти препускащ 
ще разказва за карма
отляла се в една рана 
оставяща те без дъх
и във всичките ни докосвания
твоите очертания
ще пламват с огъня
понесъл този захлас 
от музиката на тела
изпънали всички предели 
разбиващи се в стената
отляла изходите
сливащи се в пулса на сърцата 
докато се разтопят в мечтата
заляла ни още от безкрая... 
 

© Милен Пеев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??