Apr 13, 2017, 11:38 PM

Когато си окрилен от любовта 

  Poetry » Love
362 4 13

Когато си окрилен от любовта,

обичаш всичко, носиш се по вятъра

мислено летиш по върхове и била

и си представяш нея – гола и сама.

 

Когато си окрилен от любовта,

във мислите си пламенно танцуваш,

будуваш в нощите със мисълта една,

устните ти нейните да срещнат и ликуваш.

 

Когато си окрилен от любовта,

не можеш да намразваш който и да е,

това е тази тъй необикновена сила,

която дава ни могъщите криле.

 

Когато си окрилен от любовта,

отнасяш се със всички отговорно:

обичайте се мили дами и господа

раздавайте от себе си към другите – доброто.

© Борислав тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??