May 28, 2024, 8:00 AM

Когато те има 

  Poetry
127 0 2

Някое утро, в което те има,
ранобудна ще тръгна в полето,
ще открия четирилистна детелина
и с нея ще си закича лицето.

 

Ще набера букет от слънчогледи,
с птиците тихо ще попея,
ще благодаря, че отново ме намери
и с първото слънце ще оживея.

 

А щом се върна,
попила цялата роса,
до теб ще легна, ще те прегърна
и ще знам, че съм си у дома.


© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??