Mar 3, 2007, 6:34 PM

Кой ако не усмивката 

  Poetry
743 0 1
Да разпериш ръце, да затвориш очи, да викаш, колкото ти глас държи. Изправен на хълма - човек на мечти, да забавиш момента и нека времето да заспи. А ти бъди свободен, крещи, докато се умориш; и нека ехото отеква, докато се укротиш. Бягай и спри се, отстрани погледни се... Седиш и се смееш, от щастие грееш. А после запомни, че усмивката е всичко, че тя дарява ти живот и радост. Усмивката е твоето лице, усмивката е пътя към едно сърце, усмивката описва теб и твойта младост...

© Елмо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??