Feb 14, 2021, 11:59 PM

Кой ли тихичо си пее 

  Poetry » Other
251 1 2

Кой ли тихичко си пее
и трептят звездите вън?
От душата му се лее
в късна вечер нежен звън.

 

Звън от струни на китара -
тя проплаква в късен час.
До прозореца заставам
и с въздишка слушам аз.

 

Че позната ми е тази
болка пареща – гори.
Ако искаш да не страдаш
в тебе огън не пали…

 

Кой ли тихичко припява
на китара с тъжен глас
и душата сякаш гали
с нежност в този късен час.

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??