Jul 28, 2021, 6:08 AM

Кой ви каза за мечтите 

  Poetry » Other
240 0 0

Кой ви каза, че мечтите

са измислица на болен ум,

че безкрили може да летите 

само в приказка или насън.

Кой ви учи за мечтите,

че са губене на време,

че погубват бързо дните.

Кой приканва дявол да ви вземе,

да сте плахи,  да не спите!

Кой ви каза за мечтите? Кой?

Вие можете! Помнете!

Да летите! Да летите!

От главата до нозете

вие имате криле!

И виновни за това са те -

мечтите.

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??