May 10, 2008, 5:18 PM

Който може... 

  Poetry » Other
1089 0 37
Не искам име. Само по човешки,
когато ме погледнат да познават,
че аз съм тази, с хилядите грешки.
А който може - нека ми прощава.


Не искам рамки. Аз съм съвместима
с просторите ми. Нямам си размери.
Отдавна съм била и аз любима...
А който може - нека ме намери.


Не искам Слънце. Само да е тъмно.
Когато ми е трудно, паля клади.
Не искам и да знам, че има дъно.
А който може - нека ме удави.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??