Feb 7, 2015, 12:39 AM

Кокиче 

  Poetry » For kids
2187 0 12

Сърдитият Снежко

нослето намръщи.
И с бялата дрешка

пак всичко загръща.

 

Кокиче поглежда

над пряспа самичко.

Главица навежда

и търси тревичка.

 

Вест носи честита,

че пролет пристига.

И зима сърдита

мъглите да вдига.

 

Виж Снежко как бяга

от наш`та градина!

За път той се стяга,

кокиче щом има.

 

 

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??