Dec 2, 2017, 5:04 PM  

Коледа е 

  Poetry » For kids
1530 3 24

Сребърна звезда отгоре

свети ярко в този час.

Носи блáга вест за всеки,

че Спасител е сред нас.

 

В двора пеят коледари

и наричат за късмет.

Мама дава им за здраве

ябълки, погача с мед

 

и геврече, и парица,

после тихо пожелай:

- Коледа да е честита,

радостта да е безкрай!

 

Бъдникът догаря бавно,

светят детските очи.

Коледата свята тук е,

песен празнична звучи!

 

 

 

© Мария All rights reserved.

The work is a contestant:

Мамината Коледа »

2 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??