Dec 7, 2018, 10:38 AM

Коледна песен 

  Poetry » For kids
549 2 2

Дядо Коледа пристига

със чувалче на гърба,

весело с очи намигва,

на послушните деца.

 

Чакаме те Дядо Коледа,

чакаме те от сърце,

в прегръдката отворена,

да тропнем коледно хорце!

 

Под елхата ще остави,

скъп подарък тъй мечтан,

детските ръчички здрави,

да отвържат шнур желан.

 

Чакаме те Дядо Коледа,

чакаме те от сърце,

в прегръдката отворена,

да тропнем коледно хорце!

© Миночка Митева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??