Живея между два акорда -
паузи сърдечна тишина.
Любовта пулсира по клавишите
и звуци капят с есенна носталгия...
От всеки такт душата ми сияе.
Една възхита нежно ръкопляска
с божествени криле на ангел.
Поклон пред светлата невинност!
© Стойчо Станев All rights reserved.
Радвам се, че ти е харесало.
Честит празник, Латинка-Златна!🙏