Jul 4, 2008, 12:47 PM

копнеж 

  Poetry » Love
493 0 0
Бавни стъпки,
копнежи за тела,
едно във друго нежно слети.
Сладка жажда
един към друг
неустоимо ги привлича.
Застинали,
с тупкащи сърца,
в името на любовта заклети.
Докоснати,
целувка първа,
голи душите им съблича.

Усамотена нощ,
ласки и нежни стонове,
плаващи сред тишината.
Тела горещи,
заплетени в екстаз -
и души бясно отлетели...
Върховно извисени,
изстреляни
извън орбитата на Земята,
нежни устни,
магичен допир и оргазъм,
в безкраен миг са сплели.

Меко приземени,
шепнат с поглед,
думи нежни техните лица.
Влязат ли в душата
тихо се превръщат,
в песен сънливо затваряща очи.
Прегърнати,
заспаха леко,
с докоснати от песента сърца.
Влюбени,
душите засияха,
озарени от първите слънчеви лъчи.

© Арсен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??