Jul 4, 2013, 9:20 AM

Космически мистерии 

  Poetry » Other
660 0 0

Невидими, незрими за очите,

загадъчни и може би опасни,

в секретните доклади и мълвите,

отричани от официалните ни власти.

това са те - чуждопланетните флотилии,

които известявахме със песни в космоса,

че ние тук, на нашата планета,

очакваме да чуем те къде са.

И трескаво ги търсим днес във нета,

а те са може би край нас, наблизо 

и декодират скритите ни мисли.

Защо за кратък миг не помечтаем

да си общуваме по телепатия

и звездните им тайни да узнаем,

да бъдем и защо пък не - приятели.

Но НАСА днес излиза със известие,

че трябва да се готвим да воюваме

срещу чуждопланетното нашествие.

И пак със войнствени стратегии

се готвиме да покориме космоса.

А милионите земляни по света

не искат може би война.

И може би не ще отблъснат ТЕ

една протегната към тях ръка

за дружба и доверие подадена.

От Галактическата федерация 

очаквам лично аз една възвишена идея

за обществото на хуманоидните ни нации.    

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??