Dec 4, 2006, 7:42 PM

Край 

  Poetry
670 0 2

От теб ще ми остане само спомен,
не исках, но такава е съдбата - жестока!
Отне те тя, когато беше ти във мен,
когато знаех, че това си Ти -
                         в сърцето си дълбоко...


Сега не мога вече да живея,
щом зная, че изгубих те в борбата...
Не искам вече да се смея,
щом няма те да веселиш душата...


Не мога други да погледна -
аз чувствам се предателка пред любовта си...
А няма как да го избегна,
щом няма да се върнеш на земята!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??