Jul 28, 2006, 12:21 PM

Край 

  Poetry
1145 0 2

Боли,а сълзите от очите капят.
Боли и не мога да забравя какво ми причини.
Боли а чувствата се стапят,
боли от твоите безкраини лъжи...

Не казвай повече че в мен си влюбен,
не казвай че за мене мислиш.
Зная че живота днес е труден,
зная че за мен не мислиш.

Мислех си че този път се влюбих в различен.
Мислих си че те намерих.
И отново съм грешала,
по погрешните пътеки аз отново съм вървяла.

От сремежа си да не постъпя грешно,
гордостта си аз преглътнах.
от стремежа си да не объркам нещо,
колко глупаво постъпвах.

И на двама ви простих ви,
ала тя за теб не спря да мисли.
Само със каква въздишка пак за теб говори
и ден след ден рана в съцето се отвори.

Писна ми да слушам вече
как целувал си я ти онази вечер.
Как косите и си галил,
как прегръщал си я и как чувствата в нея си разпалил.

Не мога повече така,не понасям тази болка.
Остави ме! Искам всичко да отмине.
А ти при нея се върни!
Аз ще намеря някой,който да изтрие моите сълзи,

                            някой,който никога теб не ще замени.......

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • мерси.еми писах го за моя приятел,вече бивш.Стихотворението не го бива чак толкова.малко чалгия си пада,но поне чувствата в него са истински.Писах го защото болката от това да те предаде най-добрата ти "приятелка" и момчето което обичаш не може да се опише с думи,но все пак пробвах.
  • Страхотно е! Много ми хареса. Толкова красиви и болезнени чувства. Поздравявам те!
Random works
: ??:??