Oct 2, 2020, 7:17 AM

Крайност 

  Poetry » Love, Free verse
570 1 0

Крещи ми се,

докато не остане

глътка въздух в дробовете ми,

а гласните ми струни станат на пихтия

и не оглушея

(от своя собствен вик);

 

Боли ми се,

физически, със тялото,

дорде изопна всеки нерв

и мозъка претръпне от умора.

Тогава, може би

ще забравя

(душата как боли);

 

Люби ми се,

до безобразие, в несвяст,

със всяка фибра, 

вътрешна и външна

(ми се врича) до смърт

(до смърт) ми се обича!

© Доротея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??