Jun 13, 2013, 5:26 PM

Красотата боли 

  Poetry » Love
733 0 0

То, небето, ме гледа с твойте пъстри очи...

ти целуваш ме с устни като огнени макове!

Не, не искам пощада – красотата боли:

тя е твоята сила, но и мое разпятие!

 

Златокосо вълшебство си – като сън долетя!

Облак тъмен надвисва, от света да ни скрие!

Вън, забравен самотник, дъжд студен заваля...

Бърза всички следи в този миг да изтрие!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??