Красивото мълчание звучи
по-силно от износените думи.
Не казвай нищо, нека замълчи
трептящата възбуда помежду ни.
И нека със затворени очи
крилете си от чувственост разтворим.
Научени в съня си да хвърчим,
ти не споделяй тайната ни с хората.
Небето съзаклятник е голям,
за нас е тази звездна магистрала.
Крилете ни са силни. Вече знам -
за полета си тебе съм избрала.
© Мария Панайотова All rights reserved.