Jun 4, 2009, 8:25 PM

Крясък 

  Poetry » Love
567 0 0

Крясък в далечината отеква.

Само за миг дъхът ми секва.

Миг достатъчен, за да чуя тишината.

Туптенето спряло, страшна самотата.

 

 

Отново крясък, след него вик,

обаче животът не спира нито за миг.

Колкото и да опитвам, глуха съм за тишината,

ритъмът на сърцето убива самотата.

© Милослава Сръндева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??