Дали във куфар можеш...
Живота си да сложиш?
И след това... Да го зарежеш
на някой кръстопът.
Или трябва всичко, на което вярваш,
да оставиш на грешния, затворен път!?
Съдба ли е? Животът дар ни е от Бога...
Защо тогава в друго се кълнем?
Осъдени сме... Но питам се:
Дали във куфар можем,
живота си да поберем!?
© Ангел All rights reserved.