Картонена кутия, вътре - самота...
това е, казано накратко, в нета.
Хиляди души - пандорени души,
затворени, в несрета, тъгуват
по изгубения си живот - наяве...
Къде си, свят реален, неподправен -
отвъд кутията, пандорената виртуалност,
навън е - тишина...
© Нели All rights reserved.
отвъд кутията, пандорената виртуалност,
навън е - тишина...
!!!
Самата истина.
Семействата вече
вечерят индивидуално,
всеки пред личния си компютър, с табличка...
А трохите
като бели сълзи
се сипят по клавиатурите им...
поздрав!*