Къде е истината...
Може би в очите на лъжеца,
успял да залъже Народа без право.
Химия, тайнство, прокоба...
И ето изчезва Народа.
Дори тези на който вярваш,
те лъжат безсрамно, горчи...
Боже, сърцето боли.
Грях ли е, че търсиш доброто...
И защо толкоз плаши злото?
Веднага се вкореняват в лъжата,
злословят, с магий тровят душата.
Къде изчезна вярвам ти...
Къде е лоялната чест!?
В грях хващаш ги...
Но за това тебе винят.
© Ангел All rights reserved.