Jul 13, 2007, 6:08 AM

КЪДЕ ЛИ, СЛЪНЧИЦЕ! 

  Poetry
725 0 9

КЪДЕ ЛИ, СЛЪНЧИЦЕ!

 

Много лесно влизам в тази роля

и теб, приятелю, беззвучно моля!

Не ми помагай ти с омраза –

съдбата другото лице показа,

гальовно и очаквано „Обичам те”

не със омраза тук привлича ме.

 

Дори и с ласка съм готова

да го разнежа и помилвам,

че милостива съм и в роля нова,

в която си оставам пак наивна.

 

Омразата със нежност само се лекува,

началото й днес в любов загубих,

и колкото и сълзи да ми струва,

сърцето се възражда, за да люби.

 

Настройвам вече слънчевите струни,

с усмивка спомен трепетен ме грабва

и се оставям той да ме целуне –

на бурите тъй смело устоявам.

-Омразата за нищо не ми трябва

и в този свят със обич оцелявам!


 

 

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??