Nov 5, 2007, 12:25 PM

Къде си 

  Poetry
848 0 18

Къде си, моя неразплакана любов,

боли ли те началото на края?

Нима си още нежна? И защо

ли трябва да доказваш, че си вечна?

 

Внезапната ни среща се смали,

небето се задави от безсъние.

От счупените пръсти на нощта

потекоха взривени пълнолуния.

 

Дъждовна улица е твойта плът;

прегърнеш ли ме - ще болим прекрасно.

Но ще дочакаме ли парещия път,

по който никак няма да е лесно?!

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??