Jun 29, 2019, 10:30 PM

Къде си? 

  Poetry » Love
318 0 0

Усмивка единствено пробягва по устните ми,

само когато в мислите ми явява се твоя образ…

Но къде си ти?

Как си?

Добре ли си?

Кого ли да попитам?

Жадувам за дланите ти,

тъй силно жадувам да ме галят…

Жадувам за очите ти- смеещи се и блестящи…

Но теб те няма…

А аз гоня вятъра с порива си да ме погали.

Вървя под поройния дъжд-

и нека небето да плаче вместо мене,

на мене сълзи не ми останаха…

Не искам да те губя! Не искам…

Но всъщност, имала ли съм те изобщо?

 

29-06-2019 г.

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??