Dec 9, 2008, 6:28 AM

Където е синята лагуна... 

  Poetry
838 0 8

До възглавието,

при дъха ти,

целувам крайчето

на скритата усмивка...

Дланта ми

по мускулите

спуска се надолу...

Желая те... така!

Шептя те...!

Ален кон сърцето ми е,

препускащ до полуда...

Зад мен е синева -

дъга в разпукнат лъч,

над Синята лагуна...

Събрана съм единствено

при теб,

до възглавието ти,

когато ме целуваш сънно...

И ставам пъстро-пъстра,

папагалено-гальвна...!

 

4.09.2008 г.

 

© Женина Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??