Mar 25, 2008, 7:36 AM

Кълнове 

  Poetry » Love
629 0 15

Вече в мен запролетява –

пукват семенца, кълнат.

Отболяваш, отболяваш –

и наяве, и в съня.

 

Под прозореца ми стъпки –

някой спира тук с копнеж...

Ако още съм ти скъпа,

сам опитай да го спреш.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??