Jul 15, 2008, 10:17 PM

към дъното 

  Poetry » Phylosophy
544 0 9

безчувствени

лица на лешояди
наоколо пълзят
само егото си
искат да задоволят
от блясъци веществени
се впечатляват
и ухо за клюките подават
а аз
не търся звездите дневни
те са измамни
и миражи бледи
взор отправям
към дъното на тъмнината
там звездичка бледа има
нека тя ми освети душата




© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??