Jun 9, 2013, 12:34 AM

Към себе си... 

  Poetry
558 0 12

Тихо излизам

от обятията

на заспали илюзии.

Бавно преглъщам

недопитите

глътки-истини.

Нежно докосвам

ръцете

на светли предчувствия

и тръгвам

 

към себе си...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??