Jan 10, 2012, 7:23 PM

Късче от луната 

  Poetry » Love
847 0 2


Късче от луната


В лунен свят душите наши

пак звънват като кристални чаши

отпиваме ний глътка по-тръпчива и от вино

омаяни от поглед сдържаме дъха си диво

 

Неистово крещят очите живо

ръцете търсят тялото ти но свенливо

с устни парещи от страст покривам дланите ти аз

 

Сутрин пак във пот обляна

събуждам се и викам те без глас

но теб те няма няма те уви

нима не чуваш как боли

 

Отново поглед тежък слагам

нахлупвам маската сурова

кафе горчиво глътка  две

денят навън зове

© Рикардо-Дакар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??