~~*~
~~*& Къщата на Любовта ми &*~~
Нарисувах устните ти
на стъклото...
И лекичко допрях лице
до тях~*
~~*&*~~
С перце танцувах кротко
По Небето~
Тъй гледащо ме ЖАДНО
През прозорец спящ...
ТАНЦУВАХ!!!
ГАЛЕХ!!!
Тичах в Небесата...
И дишах в плах Стремеж~*
Ръцете ми~
Листенца скрити във тревата
Събуждаха се...
ВИКАЩИ~*
В зовящ Копнеж...
Изрисувах Ангел на стената
И мигом Тя
УХАННА ЗАСИЯ~*
Заплака тихо Тишината
А аз РИСУВАХ
С ЖАЖДА...
АНГЕЛСКИ ЦВЕТЯ~*
Изписах те с Желана Нежност
На Вратата...
Възлюблен МОЙ!!!
... стоящ
И с чиста Обич
Аз в нозете ти се свлякох...
ПРЕГРЪЩАХ ТЕ!
Целувах с плам земята
Запазила Духа ти ТВОЙ...
Ангелогласни МОЙ~*
АРХАНГЕЛ...
НАРИСУВАХ УСТНИТЕ ТИ
НА СТЪКЛОТО~
И впих се в тях...
Самотно бяло пиле
Плачещо в земя~*
Вкопан Гальовен вик
Потънал в Адска Мълчина...
~*
Ръцете ми - листенца
Кротко зашумяха
Тъй нежно галещи
Уханната трева...
Дето на стената
Странно как...
До Ангела Небесен
В див екстаз
В желание за Ласка
Избуя...
~~*&*~~
УРИИЛ!!!
Изписах Чувствата ти
Чисти
Във мелодия със цвят на
Бял Ахат...
Потърсих ТЕБ
в постелята си
Пуста...
Извезана от сърма
В златен цвят...
Потърсих аз
Сърцето ти Лъчисто...
В леглото си -
Люлеещо море
на
Бяла нежност
Скрита в Есенни листа...
Плахо легнали в трева...
~*
... В която някога
Оставил ДЪХ
Един Ерусалим ГОЛЯМ~*
И Благ...
Нарисувах Устните ти...
НА СТЪКЛОТО,
В което Заваля...
Погалих ги...
Заплака пак Небето...
Самотно гледащо Дъжда
Който не от неговите облаци
Валеше...
А от моите очи
Във жален стон
В емоция на Бял Ахат
Струеше...
ТАНЦУВАХ...
ГАЛЕХ...
Тичах в Небесата -
При все голямата Тъга...
А облаци дъждовни
Протягат Чувства
На Лицето ми...
И ставам дъно на Река...
В която днес ВАЛИ
Не дъжд
А
ПЛАЧЕЩИ МЪНИСТА...
Извиращи от Твоята Душа!
Нарисувах устните ти
На стъклото...
И кротичко на тях
СЕ СПРЯХ!
29 септември 2010
Л-Е
С листенце-длан
Изписах във трева~*
~~*&*~~
© Л-Е All rights reserved.