Jan 3, 2010, 12:16 AM

Късно е 

  Poetry » Love
952 0 30

Защо дойде, защо не си при нея,

нали по-хубава от мен била,

сега с протезни начала ли ще живеем

и любовта ще гледаме през очила.

 

Когато я напъха в моя свят,

нима очакваше да скоча и запея,

или да я приема като факт

естествен, без да полудея.

 

Какво, не ти е сладко вече там,

омръзнаха ти пуйките ù с зеле,

любимото ти ястие аз знам,

не правя вече - Слънце на очи в Неделя.

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??