Apr 7, 2019, 6:02 PM

Лавина 

  Poetry » Other
325 0 0

Делата ми гърмят след мен,
набъбнали във гибелна лавина
а аз съм твърде уморен
и спирам. 
                 Настига ме! 
                                     Погребва ме! 
                                                          Отмина...

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??