May 4, 2007, 2:38 PM

Ледени сълзи 

  Poetry
786 0 5
Губя се в студената целувка на мъглата.
Блясък, светлина и отново мрак...
В душата ми като змия пълзи самотата,
оглеждам се и търся знак,
но покрай мен сенки - далечни и бездушни,
зловещи призраци, безплътни...
И чезна, губя се и бавно гасна
в студената целувка на мъглата...
Протегната ръка, просеща утеха,
но само капчици, ледени сълзи...
Безнадежност! И аз съм вече поредната безплътна сянка,
облечена в погубени мечти...
                                                                                           29.11.2006

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??