May 21, 2011, 10:35 PM

Легенда 

  Poetry
627 0 0

Пия сутрешното си кафе,

а слънцето неуморно си пече

и гали моето лице,

разказвайки ми легенда от синьото море.

Легенда тъй красива и мистична!
За една жена, изящна като най-прекрасната вълна.

С поглед, покоряващ като любовта,
и усмивка, по-ослепителна от всяка перла на света.
По-необходима дори и от солта.

Попитах го:"Къде намира се сега?"
А слънцето отговори ми с усмивка:
"Ще срещнеш погледа ù в нощта!"

Желание и страст изгарят ме сега
и чакам да срещна очите на любовта.

© Красимир Цуцов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??