Oct 29, 2014, 7:44 AM

Лека нощ, мои спомени... 

  Poetry » Other
591 0 1

Лека нощ, мои спомени...

 

Тази нощ е разгърната странница
на отминали срещи, горения.
Тя е бяла, но откъсната страница
на забравени, стари трептения.


Колко струва миг отминал на обич?
Колко дълъг е пътят към нея,
щом все още обвита във бялото - лъч е,
и усещам топлината и в мене.

 

Може миг да е само, да съм щастлива,
ала щом делима на две е, и споделена,
зная утре не почвам от нулата, а уверена
мога в преспите пътя си да намеря.

 

Лека нощ, мои спомени... лоши кошмари.
Тази нощ ще запея със вятъра
песен стара, но с нови акорди...
после с феи  добри насън ще говоря...

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво нещо са позитивните мисли, Жени, гонят мрака в спомените.
Random works
: ??:??