May 15, 2008, 12:42 AM

Леко любовно 

  Poetry » Love
779 0 13

Вървя през полета от сънища,

преливам във цветни реки,

рисувам с косите си пътища,

измислям си бели дъги...

 

Танцувам в небета безоблачни,

в ръцете ми вятър вали.

Целувам нощта и предобично

потъвам във твойте очи...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??