Разправят, че със дясната ръка
здрависваме се, за да се види,
че остър нож не крием зад гърба...
Така е казал и Овидий!
Но споделете, имам ли вина,
че с лявата си режа хляба?...
И като протягам дясната ръка,
лявата, не чака ли в засада?...
© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.
С обич, приятелю!!!