Aug 18, 2012, 10:03 AM

Липови нощи 

  Poetry » Love
652 0 17



Нощем,

когато липите спят,
а звездите
сънено примигват,
си мисля за теб –
за твоите топли очи,
в които винаги
замечтано се давя,
за мекия ти глас,
в който
с радост потъвам
и за прегръдката ти,
с удоволствие в която
се губя…
 
 
 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??