Не те заслужавам.
Толкова е просто.
Без значение колко исках
или опитвах
или колко искам
сега
да бъдеш до мен.
Толкова е тъжно,
че не успях.
Да те намеря
без да те загубя.
Да те докосна
без да нараня,
в крехкостта на момента,
тишината
помежду ни.
Без да причиня
толкова болка,
колкото не съм виждала
през целия си живот
преди тази съдбовна
среща
с любовта.
© Йоана All rights reserved.