Oct 23, 2007, 9:33 AM

Липсваш ми 

  Poetry
964 0 3
Когато дойде залезът тих
и тебе те няма -
плачат от мъка очите ми!

Когато се спусне вечерният здрач
и тебе те няма -
капят от болка сълзите ми!

Когато изгрее златиста Луната
и остана сама -
ридае и стене душата ми!

Когато посрещна, подранила, зората
и тебе те няма -
се раздира и къса сърцето ми!

Когато дойде денят
и тебе те няма -
гаснат безмълвно мечтите ми!

Толкова много ми липсваш! 

© Анна-Мария Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??