Jul 10, 2008, 7:07 AM

лирично 

  Poetry » White poetry
472 0 1

Не търси във побеляващата нощ

прегръдки, страст, огнища.

Късно е за мисли.

Рано е за спомени.

Не бива утрото да те докосва!

Ще изчезнеш...

Не бива...

Заключи...

Врати, прозорци...

Всичко!

Вълшебства, спомени, копнежи.

Остани...

Остани!

От мен остана само крясък, писък, вопъл... стон.

А не бива.

А утрото се крие зад завесите.

Мълчи!

Затвори очи!

Сънувай!

Аз ще те намеря!

Ще те превърна в спомен, в мисъл...

А най-подир във утро!

© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??