Aug 12, 2006, 11:24 PM

Логика  

  Poetry
546 0 4


 

Сърцата ни –

едно в друго

потръпват

от любов,

а тя,

завръща се

без друго,

и,

непосредствена,

в тях, е зов.

© Валери Рибаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??