Aug 29, 2013, 6:23 PM

Лоша карма 

  Poetry » Humour
478 0 3

На демокрация не случи

май само нашият народ,

че лоша карма му се случи

под слънчевия небосвод!

 

Соцлидер в Тангра вярва още,

а пък заклет е комунист.

С вой призраците гладни нощем

събуждат всеки атеист.

 

"Седенки", "шумни карнавали",

а в парламента– кандърми.

Надеждата е Бате Сали

държавицата да спаси!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??