Nov 19, 2012, 8:05 PM

Луцифер 

  Poetry » Love
567 0 0

Не съм ангел, аз съм дявол!

Зъл и тъмен, пълен с мъст!
Завист ми гори душата, зла и черна като кръст! 
Бях тъй светла и красива, бяла, чиста и добра!
Но сега не ми отива, аз съм вече много зла!
Имах ручей за усмивка, вятър топъл за ръка!
А сега съм тъмна сила, само тръни и коса!
Всичко е така, защото, си загубих любовта и сега е тя щастлива с друга, бяла и добра.

© Мата Хари All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??